29 Juni 2017
Ark Angels Activator Fund (AAAFund) kondigt zijn 14de en laatste participatie aan : samen met 2 business angels van BAN Vlaanderen, investeert het fonds in Apicbase NV.
Apicbase haalt 700.000 euro op in de vorm van een financieringsmix (private equity, loan, subsidy), waarvan een substantieel onderdeel werd gefinancierd door Business Angels en het AAAFund.

De investeringsperiode van AAAF is ondertussen afgesloten en er zullen dus geen nieuwe participaties meer bijkomen.

lees hier het artikel in De Tijd

21 Juni 2017
Sympl haalt 1,1 miljoen euro op om sollicitatieproces 21ste eeuw binnen te loodsen. De hoofdinvesteerder van deze kapitaalronde is het KBC Start it Fund, met daarnaast het Ark Angels Activator Fund en business angels van BAN Vlaanderen als Jan Verbeke (ex-CEO van AE) en Christiaan Thomas.
Ook de oprichters & imec investeren mee.

lees hier de press release

23 Januari 2017
Waylay, a Belgian start-up that developed a platform to connect IoT applications with enterprise IT systems and cloud services, today announces that it has raised 1.2 million Euro in a funding round led by PMV and Ark Angels Activator Fund (AAAF). The investment will allow Waylay to expand its sales and marketing effort and pursue further growth

lees hier de press release

6 December 2016
Virteo, een fintech start-up uit Mechelen, haalt € 2.2 miljoen op in een nieuwe financieringsronde. Virteo is een online community platform waarmee bedrijven de invordering van onbetaalde facturen kunnen versnellen en vereenvoudigen.

Naast AAAFund investeerden ook PMV en Sherpa Invest 2 in deze ronde.

lees hier de press release

lees hier het artikel in De Tijd

6 Oktober 2016
BeWell Innovations trekt bijkomende fondsen en Business Angel aan.
BeWell Innovations is een snel groeiend Vlaams medtech bedrijfje actief in tele-monitoring en patient zelf-testing. Ze halen bijkomend kapitaal op bij bestaande aandeelhouders, Ark Angels Activator Fund en PMV.

lees hier de press release

lees hier het artikel in De Tijd

22 April 2016
ACCELLERAN uit Antwerpen is een speler in de groeiende 4G small cell industrie, waar ze hoogwaardige software en design oplossingen aanleveren.

Samen met Capital-E investeerde AAAFund in een ronde van € 3 miljoen euro.

lees hier de press release

21 Januari 2016
Belgische PIESYNC biedt eerste gebruiksvriendelijke synchronisatieoplossing voor cloud apps en haalt €1,5 miljoen op.
PieSync, het platform dat cloudapplicaties connecteert en contacten moeiteloos synchroniseert in de twee richtingen en in real time, heeft 1,5 miljoen euro opgehaald bij een reeks Belgische investeerders aangevoerd door Ark Angels Activator Fund en SOFI (PMV).

lees hier de press release

30 December 2015
De Gentse onderneming Twikey trekt groeikapitaal aan van het Ark Angels
Activator Fund (AAAF) en een aantal Business Angels van BAN Vlaanderen. Ook de bestaande aandeelhouders investeren bijkomend.
Twikey, dat opgericht werd in 2013 en op korte tijd marktleider werd in zogenaamde eMandates, zal het nieuwe geld gebruiken om zijn positie in België en Nederland te consolideren en uit te groeien tot de marktstandaard. Tegelijk kijkt Twikey naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland waar het al zijn eerste stappen in de markt gezet heeft.

lees hier de press release

23 Oktober 2015
AAAFund & LRM financieren de VITO SPIN-OFF Laser Cladding Venture : lasercladding is een technologie die met een laser metaalpoeders insmelt op een voorwerp. Op die manier kan je hoogwaardige coatings aanbrengen en op een unieke manier aan 3D-printing doen.
Naast CEO Jan Lambrecht en VITO investeren LRM en AAAFund samen 850 duizend euro in de startup.
LCV zal initieel voortwerken vanuit het VITO-labo in Mol, met de bedoeling om na een jaar te verhuizen naar een nieuwe locatie in Limburg.

lees hier het artikel in De Tijd

12 Mei 2015
REstore haalt 7 miljoen euro vers kapitaal op voor Europese expansie
Ark Angels Activator Fund NV stapt in als nieuwe investeerder.

REstore is een Europees energie-technologie bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde vraagsturing. REstore biedt afschakelbaar vermogen aan energieleveranciers en transmissienetbeheerders in de vorm van een virtuele piekcentrale.
lees hier de press release

21 Januari 2015
THERASOLVE is een vlaams medisch technologiebedrijf dat zich met de MemoPatch toelegt op innovatieve oplossingen ter verbetering van therapietrouw : het correct nemen van medicatie.


16 Oktober 2014
Ark Angels Activator Fund (AAAF) kondigt zijn derde participatie aan.

Samen met 2 business angels investeert het fonds in de toekomstige groei van vloerenspecialist Santana.

lees hier de press release

31 Mei 2013
Ark Angels Activator Fund (AAAF) kondigt zijn tweede participatie aan.

Samen met 4 business angels van BAN Vlaanderen en het Gemma Frisius Fonds investeert het fonds in de 100ste KU Leuven Spinn-out.


lees hier de press release

15 April 2013
Ark Angels Activator Fund (AAAF) kondigt eerste participatie aan.

Samen met 3 business angels van BAN Vlaanderen, investeert het fonds in de toekomst van Step4Media NV.
De participatie van het AAAF zal vooral dienen om de internationale expansieplannen van het bedrijf te realiseren.

lees hier de press release